Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Фрушка у срцу – IN VINO VERITAS 🙂

26. децембар 2021. 08:00 - 21:00

РСД1.300

Фрушка у срцу – IN VINO VERITAS 🙂

Сремски Карловци – Стражилово

26. Децембар 2021. – недеља (од 8 до 21 час)

ПОЛАЗАК:  Окупљамо се на паркингу испред центра „Сава“ (савска страна – улаз А) и полазимо тачно у 8 сати.

Молим вас, дођите 10-ак минута раније како би смо кренули на време!

ПЛАН АКЦИЈЕ

Путујемо преко Нове и Старе Пазове, Инђије и Банстола до Сремских Карловаца у које стижемо око 10 сати. Краћи обилазак центра места и полазак на стазу од Карловачке гимназије до крајњих кућа и изнад насеља, путем крај винограда и воћњака, поред Крста и Коте до Дома на Стажилову где би уприличили паузу 🙂

Настављамо ка Споменику Бранку Радичевићу од којег се спуштамо Бранковом стазом у подножје Стражилова кроз шуму храстова и белограбића уживајући у стиховима српског песника 🙂 Нашу кружну стазу дужине око 12 км завршавамо уласком у Сремске Карловце и посетом домаћинству Љубичић у којем можемо ручати по претходном договору и имати дегустацију вина и њиховог изузетног Бермета 🙂

За Београд полазимо најкасније у 19 часова, како би стигли на велики паркинг испред центра „Сава“ око 21 час.

ОПРЕМА: Мали ранац са водом и храном за једнодневни излет, планинарске ципеле. Одећа прилагођена временским приликама (ветровка, капа и рукавице), имајте у виду хладније зимско време и пресвлака. Понети батеријску (најбоље чеону) лампу а пожељно је и штапове за планинарење.

ПРИЈАВЕ за акцију, информације путем телефона, као и уплата износа котизације и учлањење електронским путем благовремено, односно најкасније на дан реализације акције.

Износ Котизације: 1.300 динара

Котизација обухвата: превоз и трошкове организације акције

Котизација НЕ обухвата: исхрану, улазнице и индивидуалне трошкове

(уплата за акцију се врши на текући рачун, у крајњем случају на дан пута)

Акцију реализује планински водич

Борис Братић – Боки

Телефони за пријављивање на акцију код водича:

064/99-248-11  или  063/11-357-99

ДОБРО ДОШЛИ НА ОВУ ИЗУЗЕТНУ АКЦИЈУ – АВАНТУРУ ЗА ПАМЋЕЊЕ!

Ваш Клуб планинара АВАНТУРИСТА

ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ: Учесници акције планинаре на сопствену одговорност, уз дужно придржавање Правилника о безбедности и одговорности у извођењу планинарских активности Планинарског Савеза Србије.

Напомињемо да према Закону о туризму (члан 86. став 4) за путовање није обезбеђена заштита у погледу гаранција путовања.

Водич задржава право измене плана или отказивања акције у случају непредвиђених околности, односно недовољног броја пријављених учесника. Приликом пријаве за акцију, пожељна је уплата аконтације, односно целокупног износа котизације уколико је пријављивање неколико дана пред реализацију акције. У случају одустајања, наћи адекватну замену, у супротном уплаћени новац се не враћа, нити преноси на наредне акције.

Venue

Fruška gora
Stražilovo
Sremski Karlovci, Srbija
+ Google Map

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *