Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Нова година у Подбуковима 🙂

31. децембар 2023. 12:00 - 1. јануар 2024. 05:00

РСД7.300

Планинарску акцију и дочек нове 2024-те године организује

Клуб Планинара „АВАНТУРИСТА“ из Београда

Нова година у Подбуковима 🙂

Дивчибаре – Подбукови – сеоско домаћинство „Огњиште“ – Миље Обрадовић

31. Децембар 2023. – 1. Јануар 2024.

(Недеља у 12 часова до понедељка око 05 часова ујутро)

ПОЛАЗАК: Окупљамо се на платоу – код паркинга испред центра „Сава“ (Савска страна зграде – сада у реновирању) у Недељу 31. Децембар 2023. и полазимо тачно у 12 часова!

Молим вас, дођите 10-ак минута раније како би смо кренули на време! Повратак у Београд испред Сава центра је 1. Јануара око 5 сати ујутро!

ПЛАН АКЦИЈЕ

Путујемо Ибарском магистралом (коме одговара, може ући успут) до Ћелија, где скрећемо ка Лајковцу. Затим преко Мионице и Крчмара стижемо на Дивчибаре. У плану је лагана шетња (кружна тура) у трајању од око два и по сата. Стаза је пилагођена свим учесницима акције. Ко не буде расположен за шетњу, време до повратка групе са стазе, може провести у одабраном кафићу на Дивчибарама. По повратку са шетње, настављамо пут Подбукова ка сеоском „домаћинству Огњиште“ Миље Обрадовић, у коме смо око 18 часова.

Припрема за славље у најлуђој новогодишњој ноћи! Имаћемо спремну свечану вечеру која укључује: богато предјело, Миљну чорбу и сарме, прасеће печење, салата, сир, кајмак, домаћи хлеб и кифлице из фуруне и новогодишња торта. Служиће се полако, лагано, без журбе у пријатној и домаћинској атмосфери уз музику коју ћемо заједно бирати и пуштати. Молим вас, понесите са собом и музику коју желите да слушате а пре свега добро расположење 🙂 У празничном расположењу, дочекаћемо нову годину, певати, играти, дружити се, и тако све док нам буде пријало 🙂 Пракса је показала да већ негде иза три сата после поноћи, пада концентрација, и потребан је одмор, тада крећемо пут Београда.

Очекујем да се на паркинг испред центра Сава“ вратимо око 5 сати изјутра.

ОПРЕМА: Мали ранац са водом и храном за једнодневне излете, планинарске ципеле за шетњу по Дивчибарама. Одећа прилагођена временским приликама (ветровка, капа и рукавице), имајте у виду хладније зимско време на планини и пресвлака. Свечана новогодишња тоалета за дочек нове – 2024-те године у Подбуковима.

ХРАНА и ПИЋЕ: Храну није потребно носити, комплетно смо обезбеђени и више од тога, почев од 18 часова – Свечана новогодишња вечера која се лагано служи! Пиће је домаће, Миљина кувана ракија, вино, Ваљевско пиво, газирани и куповни сокови, и све то је урачунато у укупну цену акције.

ПРИЈАВА за акцију код водича – Борис Братић, позивом на број 064 99 248 11 или SMS, преко Viber-a на број 063 11 357 99 E-mail: instruktorboris@gmail.com

На акцију се иде, реализоваће се без обзира на временску прогнозу!

Износ Котизације: 7.300 динара

Котизација за акцију обухвата реалне трошкове организације и превоза (превоз комбијем или минибусем), новогодишњу свечану вечеру, непрофитног је карактера и зависи од више елемената. Уплата за акцију је обавезна приликом пријаве. Уплата за акцију се врши на текући рачун, у крајњем случају, за пријаве у задњи час, на дан пута.

Уколико долазите сопственим превозом, тада је за вас износ котизације 5.300 динара по особи, учеснику акције.

ДОБРО ДОШЛИ НА ОВУ ИЗУЗЕТНУ НОВОГОДИШЊУ ПЛАНИНСКУ АКЦИЈУ – АВАНТУРУ ЗА ПАМЋЕЊЕ!

Ваш Клуб планинара АВАНТУРИСТА

ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ: Учесници акције „Нова година у Подбуковима“ пешаче, планинаре на сопствену одговорност, уз дужно придржавање Правилника о безбедности и одговорности у извођењу планинарских активности Планинарског Савеза Србије. Напијање и неприкладно понашање у новогодишњој ноћи неће бити толерисано!

Напомињемо да према Закону о туризму (члан 86. став 4) за путовање (за једнодневне излете – акције, путовања краћа од 24 сата) није обезбеђена заштита у погледу гаранција путовања.

Водич задржава право измене плана или отказивања акције у случају непредвиђених околности, односно недовољног броја пријављених учесника. Да би успела организација, потребан је минимални број од 15 учесника акције. Приликом пријаве за акцију, обавезна је уплата износа котизације у целости, ако је остало мање од 10 дана до реализације акције. У случају одустајања, наћи адекватну замену, у супротном уплаћени новац се не враћа, нити преноси на наредне акције.

Ова новогодишња Акција је намењена добро расположеним планинарима, који знају да цене истинске вредности, лепоту природе, здраву домаћу храну, чисту средину, честите домаћине и њихове вредне руке. Имајте на уму да је ово прави планинарски дочек нове године а не ресторански или хотелски. Музика је у нашој режији а пожељно (прихватљиво) је лепо и прикладно понашање током новогодишње ноћи, како доликује нама планинарима!

Добро нам дошли!

Venue

Podbukovi
seosko domaćinstvo Ognjište - Milje Obradović
Divčibare, Srbija
+ Google Map

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *