Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Совембар у Кикинди – успон на Кинђу 🙂

4. децембар 2022. 07:00 - 21:00

РСД2.000

Планинарску – трекинг акцију организује

Клуб Планинара „АВАНТУРИСТА“ из Београда

Совембар у Кикинди – успон на Кинђу 🙂

4. Децембар 2022.Недеља (од 7 до 21 час)

ПОЛАЗАК: Окупљамо се на платоу – код паркинга испред центра „Сава“ (Савска страна зграде – сада у реновирању) и полазимо тачно у 7 часова.

Молим вас, дођите 10-ак минута раније како би смо кренули на време!

ПЛАН АКЦИЈЕ

Путујемо од Сава центра преко Зрењанина до Кикинде.

У центру Кикинде правимо полусатну паузу за доручак по жељи у некој од пекара, јутарњу кафу у одабраном кафићу, или само шетњу лепо уређеним градским тргом. Са локалним водичем обилазимо уже градско језгро са акцентом на посматрање зимовалиште Сова у крошњама стабала. Затим се возилом пребацујемо на периферију града ка Баранди и полазимо на пешачење од Омладинског насеља ка највишој тачки брда Кинђа 94мнв 🙂

Враћамо се у Кикинду и одлазимо на дегустацију у познату пивару Banat beer коју држи један наш планинар 🙂 Полазимо за Београд.

Ако све буде по плану, на велики паркинг испред центра Сава стижемо око 21 час.

ОПРЕМА: Мали ранац са водом и храном за једнодневни излет, планинарске ципеле или обућа за трекинг са вибрам ђоном. Одећа прилагођена временским приликама (ветровка, капа и рукавице), имајте у виду хладније јесење време и пресвлака.

ХРАНА: Из свог ранца, односно постоји могућност доручка и ручка у Кикинди.

ПРИЈАВА за акцију код водича – Борис Братић, позивом на број 064 99 248 11 или SMS, преко Viber-a на број 063 11 357 99 E-mail: instruktorboris@gmail.com

На акцију се иде, реализоваће се без обзира на временску прогнозу!

Износ Котизације: 2.000 динара

Котизација за акцију обухвата реалне трошкове организације и превоза, не обухвата исхрану, улазнице и индивидуалне трошкове, непрофитног је карактера и зависи од више елемената. Уплата за акцију је обавезна приликом пријаве.

ДОБРО ДОШЛИ НА ОВУ ИЗУЗЕТНУ ТРЕКИНГ АКЦИЈУ – АВАНТУРУ ЗА ПАМЋЕЊЕ!

Ваш Клуб планинара АВАНТУРИСТА

ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ: Учесници акције „Совембар у Кикинди – успон на Кинђу“ дана 4. Децембар 2022. планинаре на сопствену одговорност, уз дужно придржавање Правилника о безбедности и одговорности у извођењу планинарских активности Планинарског Савеза Србије.

Напомињемо да према Закону о туризму (члан 86. став 4) за путовање (за једнодневне излете – акције, путовања краћа од 24 сата) није обезбеђена заштита у погледу гаранција путовања.

Водич задржава право измене плана или отказивања акције у случају непредвиђених околности, односно недовољног броја пријављених учесника. Приликом пријаве за акцију, обавезна је уплата износа котизације у целости, ако је остало мање од 10 дана до реализације акције. У случају одустајања, наћи адекватну замену, у супротном уплаћени новац се не враћа, нити преноси на наредне акције.

Venue

Совембар у Кикинди
Baranda
Kikinda, Srbija
+ Google Map

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *